ALGE DE MARE KOMBU 100G

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: TERRASANA BV.

Cod produs: 10007092


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

39.10 buc

Total: 39.10 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Kombu sau alga de mare Laminaria japonica este o alga de mare adancime, ce creste cel mai bine in apele curate si reci din nord. Kombu de cea mai buna calitate creste foarte adanc, in curentii oceanici care nu sunt nici prea reci si nici prea puternici.

Kombu de calitatea superioara din Japonia este recoltat din jurul insulei de nord Hokkaido. Kombu are frunze groase si late, de cca 5-10 m. Cu cat creste mai la nord, cu atat este mai bun.  Kombu de calitate superioara se comercializeaza sub forma de fasii lungi si plate.

Este foarte tare cand este uscat si are o culoare verde inchis uniforma. Cateodata este pudrata cu o pulbere naturala alba, care este atat de doritul glutamat, un potentiator de gust foarte puternic. 

Kombu contine acid alginic, care ajuta la reducerea colesterolului, la controlul presiunii arteriale, face digestia mai rapida. De asemenea, previne absorbtia de strontiu si cadmiu in organism, fiind un agent natural de curatare a toxinelor si metalelor grele din intestine. 

Contine indulcitori naturali (manitol, fucoza) si este un agent de inmuire pentru fasole, usurand digestia acestora.  Condimentul shio-kombu este foarte intaritor pentru intestine. 

Kombu este foarte bun pentru tratarea pielii, la arsuri, lovituri sau zgarieturi. Se umezeste si se aplica direct pe rana sau pe arsura. 

Kombu are un continut ridicat de iod si ajuta mult pe cei cu tiroida umflata.  Ajuta la scaderea tensiunii si la echilibrarea greutatii, in ambele sensuri.  Din cele 14 elemente minerale de care avem nevoie, kombu are 13! 

Mod de preparare:  Se clateste cu apa rece si se folosesc cca 3 cm de kombu pentru o persoana, in supe, la fierberea cerealelor sau a leguminoaselor. Dupa ce mancarea este gata, se poate consuma sau se poate indeparta.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*