CANAH HEMP CAPS 84 VEGA

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: CANAH INTERNATIONAL

Cod produs: 10003845


Disponibilitate: Stoc limitat !

62.45 buc

Total: 62.45 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Indicatii terapeutice :

1.Colesterol peste medie. Acizii grasi esentiali din el mentin colesterolul scazut. Cum? Prin accelerarea proceselor metabolice. Grasimile sunt arse mai repede, nu mai au timp sa se depuna pe peretii arterelor. În plus, raportul optim de omega 6 si omega 3 este de fapt raportul optim de grasimi pentru organismul tau. Un excces de omega 6 (provocat de alimentatia fast-food) duce la obezitate si creste colesterolul. 

2.Mentinerea sanatatii pielii. Acizii grasi esentiali ajuta la oxigenarea si la hidratarea corecta a pielii. Acidul gama linoleic prezent în uleiul de cânepa încetineste procesul de îmbatrânire a pielii. Prezenta psoriazisului este asociata cu deficienta în alimentatie a acizilor grasi. De aceea, uleiul de cânepa se recomanda ca adjuvant în tramentul acestei afectiuni.

3.Oboseala. S-a observat ca insuficienta acizilor grasi esentiali în alimentatie antreneaza dupa sine anemia, care se manifesta prin rezistenta mica la efort, senzatia de oboseala continua, ameteli.

4.Mentinerea echilibrului hormonal. Cânepa e singura samânta comestibila care contine acid gama linoleic benefic în tratarea simptomelor premenstruale si ale menopauzei. Datorita profilului acizilor grasi din cânepa, ea este sursa cea mai adecvata de AGL pentru consumul pe termen lung.

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*